Tina Solbjerg
Klinikejer
Aut. Psykolog & Specialist i Psykiatri

Jeg hedder Tina Solbjerg og er født i 1977. Gift og mor til 2.
Jeg er uddannet psykolog fra Aarhus Universitet. Autoriseret af Psykolognævnet – primært med baggrund i klinisk psykologisk arbejde. Jeg er medlem af Dansk Psykolog Forening, hvorfor jeg er underlagt de fælles nordiske etikregler for psykologer. Jeg har tavshedspligt og garanterer naturligvis diskretion.
Jeg er privatpraktiserende psykolog i Aalborg og har særlig viden om stress og arbejdsrelaterede forhold, depression, angst, OCD, ADHD, seksuelle overgreb, livskriser, jalousi, lavt selvværd og sorg og kriser. Jeg har en særlig interesse i psykoterapeutisk behandling og supervision.
Jeg tilbyder terapi til både børn, unge, voksne, par og familier.

Udover mit arbejde i psykologklinikken er jeg ansat som specialpsykolog på Aalborg Psykiatriske Sygehus, hvor jeg bl.a. varetager psykoterapeutisk behandling både individuelt og i gruppe, udredninger og supervision.
Jeg har tidligere arbejdet på børnefamiliecenter med fokus på behandling af børn og unge med forskellige diagnoser samt familiebehandling. Dertil har jeg været ansat under Socialministeriet som gruppeleder med fokus på terapeutisk behandling af børn og unge, som har været udsat for seksuelle overgreb. Desuden har jeg tidligere været ansat ved en neuropsykolog, hvor mit arbejde primært bestod i testning og udredning. I flere år var jeg tilknyttet Kræftens Bekæmpelse og Børn i Sorg som leder af sorggrupper.

Telefon: +45 23 24 55 92
Email: psykologtinasolbjerg@gmail.com

Christina Bengtson
Psykolog

Mit navn er Christina Bengtson og jeg er født i 1989. Privat er jeg gift og mor til 2.
Jeg er uddannet psykolog fra Aalborg Universitet med speciale inden for klinisk psykologi. Som psykolog er det vigtigt for mig, at du føler dig set, hørt og forstået og derfor går jeg meget op i at inddrage dig og lægger vægt på, at forløbet også bliver et samarbejde mellem dig og mig.

I mit virke som psykolog i Aalborg arbejder jeg ud fra forskellige terapeutiske retninger, da det for mig er vigtigt at skræddersy den enkeltes forløb i forhold til behov og problematik. Jeg anvender ofte elementer fra kognitiv terapi, herunder ACT (Acceptance & Commitment Therapy) og psykodynamisk psykoterapi. Jeg har altid interesseret mig for arbejdet med unge og voksne, men har også haft flere forløb med børn og tilbyder derfor terapi til både børn, unge og voksne. Sideløbende med mit arbejde på klinikken er jeg i gang med en 2-årig videreuddannelse, så jeg til efteråret gerne skulle opnå min autorisation.

Tidligere har jeg primært arbejdet i en privat psykologpraksis, hvor jeg særligt har specialiseret mig inden for terapeutisk behandling af følgende områder; angstlidelser; herunder især OCD, spiseforstyrrelser, depression, belastningsreaktioner, herunder særligt stress og kriser af forskelligt omfang. Jeg har gennem tiden arbejdet med at hjælpe unge mennesker med forskellige problemstillinger, man som ung kan møde gennem livet. Det kan fx handle om selvværdsproblematikker, identitetsdannelse, stress og pres i forbindelse med skole og studie, tilknytningsmønstre, parforhold, jalousi, tillidsproblematikker og generelt områder, som har fokus på det relationelle.

Som psykolog er jeg underlagt tavshedspligt, hvilket vil sige, at de ting som vi snakker om udelukkende forbliver mellem os og min supervisor, der er med til at sikre, at jeg opretholder en høj faglighed.

Telefon: +45 42 54 32 23
Email: psykologcbengtson@gmail.com

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.