Gruppeterapi er en behandlingsform, hvor behandlingen foregår i grupper ledet af en gruppeterapeut. Formålet er at mødes om at arbejde terapeutisk og udvikle sig i relation med andre.

Vi tilbyder gruppeterapi, herunder angst- og depressionsbehandling i grupper og behandling i form af sorggrupper og mindfullness. Vi har mange års erfaring med gruppebehandling, og vi opretter løbende grupper efter behov, så der er mulighed for gruppeterapi til både voksne og til unge.

Uanset problemstilling kan du have glæde af at deltage i en gruppe med andre, der kender lignende problematik. Det kan være i forbindelse med:

  • Depression
  • Angst
  • OCD
  • Sorg
  • Stress

Gruppeterapi ved psykolog i Aalborg

Oplev dine udfordringer fra nye vinkler med gruppeterapi

Der vil som oftest være mellem 6 – 8 klienter i en gruppe, som på den ene eller den anden måde har en problematik, en specifik udfordring eller en psykisk lidelse til fælles. Denne gruppe vil mødes på ugentlig basis i en afgrænset behandlingsperiode.

Gruppeterapi er på flere måder en givende behandlingsform, hvori du møder andre mennesker, som kæmper med de samme problemer, som du selv gør. Det, at høre andres opfattelse af noget, man selv har helt tæt på livet, kan være meget givende og samtidig være med til, at du kan komme til at se dine udfordringer fra helt nye vinkler og med nye øjne.

Dertil er selve gruppeterapiformen især også velegnet af den grund, at det at sidde sammen i en større eller mindre gruppe på mange måder minder om situationer, man kender fra egen hverdag. Du får her muligheden for at arbejde med dig selv, din rolle og de problemer, som du møder livet igennem. Derudover kan det at se og høre om andre, der formår at overkomme tunge og uoverskuelige udfordringer have en gavnlig effekt, således, at du selv får håb, når du ser, at det kan lykkes. Desuden vil du på samme måde også kunne inspirere andre i takt med, at du får det bedre.

Kontakt Psykologklinikken v. Tina Solbjerg og hør om dine muligheder for gruppeterapi

Hvis du ønsker at deltage i gruppeterapi i forbindelse med behandling af en psykisk lidelse eller andre udfordringer, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 51 25 29 31 eller sende en mail på psykologtinasolbjerg@gmail.com. Alternativt kan vi kontaktes gennem sidens kontaktformular.

Udover gruppeterapi tilbyder vi i klinikken også individuel terapi og parterapi, psykoedukation og familiebehandling.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.